Lexus visita Delluc!

Lexus visita Delluc!

De tant en tant tenim visites que ens fan especial il·lusió, com va ser, fa uns mesos, la visita de @lexusgirona , que va aprofitar la confecció de la seva revista semestral per presentar el Lexus LC500h a la ciutat de Banyoles i, entre altres llocs emblemàtics de la ciutat, al nostre restaurant. El LC500h és una màquina extraordinària, fruit del saber fer de Lexus, que vam poder veure en viu i en directe, i també conduir.

Tenir convidats sempre és una bona notícia, però tenir convidats de tanta excepció és una alegria major perquè, per a Delluc, és un gran plaer ser considerat un restaurant de referència que val la pena ser visitat.

No és la primera vegada que Delluc és inici o fi de rutes dels amants del motor (com ja us informarem, també, en propers blogs), però és una ocasió excepcional ser part d’un reportatge tan seguit i de tanta referència a les nostres contrades com el que va fer la revista de Lexus Girona que, a més de deixar que el nostre equip (i el nostre xef) es fiquessin al volant d’aquesta meravella de coupé de carrosseria espectacular, van tenir l’amabilitat de fer-nos una ressenya, menjar a Delluc i treure’ns un reportatge especial que podreu repassar ara. A continuació, per als amants dels cotxes, però també per a tots aquells que vulgueu saber-ne una mica més de Delluc, us deixem l’enllaç a la revista digital de Lexus Girona, que, al número 9 parla de nosaltres. Concretament, l’article 5 d’aquest número és el dedicat al Lexus LC500h i a la visita que aquesta meravella de la tècnica i la innovació va fer al nostre restaurant.

Read more
De la caldereta tradicional a la caldereta de Delluc
La caldereta és originària de Menorca, però, tant en aquesta ...
Nova visita del món del motor!
Com ja us vam avançar fa uns mesos per xarxes ...

Leave a Reply