XEF: ISMAEL CAY

Format a l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears va continuar aprenent a l’estranger, passant per Mèxic o Japó, fet que li va permetre millorar el seu coneixement de tot tipus de tècniques culinàries i de productes i ingredients de tot el món. La seva qualitat el va portar a treballar a restaurants i hotels de cinc estrelles de Mallorca i d’Espanya, on portava la coordinació de més de seixanta cuiners, capacitat de lideratge que també practica als nostres restaurants. Deixà la seva antiga vida per un somni, el somni Delluc. Talent i creativitat en estat pur. Ismael Cay és l’artista darrere l’escenari, l’ideòleg de la màgia, el director d’orquestra de tot l’equip del grup Delluc.

“Si no pots anar a Mallorca, que Mallorca vingui a tu”. Per aquesta raó vam decidir que tot l’equip de Delluc deixés l’illa per tirar endavant aquest projecte. Solament així, amb la seva dedicació, talent, professionalitat i il·lusió, i a través del seu domini de la cuina mallorquina i dels productes típicament illencs, és possible deixar bocabadats els nostres comensals amb plats extraordinaris.
 

Una família

 

Una família que es cuida, que treballa i que somnia; una família que s’esforça i transmet als seus comensals l’essència del que és i del que vol ser; una família que obre les portes de casa seva als convidats perquè gaudeixin de la cuina mallorquina d’arrel amb el matís de l’avantguarda, però també de les obres artístiques de Miquel Ferrino, que converteixen l’espai en un espectacle preciós, únic, on cadascun dels racons mereix ser visitat; una segona família on tot està per fer si s’enfronta junts.

Telegraph Image


Telegraph Image

Els membres

 

William Sandoval: segon xef del Delluc, amb una dilatada carrera a Colòmbia i als millors hotels de cinc estrelles de l’illa mallorquina, és una peça clau en el tractament de les carns al nostre restaurant. Felipe Castrillón, amb una experiència inigualable en els millors hotels de Mallorca, completa l’equip de cuina del Delluc. Joana Sánchez organitza i dirigeix la sessió des de la sala, amb una elegància i saber fer immens, i amb un accent salat que us farà viatjar entre els sabors mallorquins.