A new visit to our restaurant from the engines’ world!

A new visit to our restaurant from the engines’ world!

This post is not available in this language. Please, read it in Catalan or Spanish.

Com ja us vam avançar fa uns mesos per xarxes socials, Delluc rep, habitualment, als amants del motor. En aquesta ocasió, la revista “Motors i Fogons” va venir amb el seu Citroën C3 a fer-nos una visita. Perqué… Banyoles, la ciutat i els seus paratges, és un lloc ideal per perdre’s, per desconnectar, per agafar energia… com també ho és el restaurant Delluc, veritat?

Perqué… ¿hi ha alguna cosa millor que una proposta gastronòmica mallorquina contemporània, basada en la qualitat del producte i el talent d’Ismael Cay? Les 44 places del nostre restaurant estan preparades, com sabeu, amb la seva decoració senzilla i elegant, per transportar-vos a “ses illes”, a través d’un viatge gastronòmic únic acompanyat d’una decoració que ens recorda a Eivissa. Els productes i els gustos clàssics de les illes van rebre als nostres convidats de la revista “Motors i Fogons”, i els aperitius a base d’alvocat, l’arròs negre amb llagostí, el caneló de conill amb ceba, regats amb un blanc “ses nines” i un negre “Tianna Bocchoris”, els van acollir a Mallorca.

Delluc ve tenir, de nou, la sort de que els fanàtics del motor i les quatre rodes consideressin, al venir a Banyoles, un luxe visitar Delluc i gaudir de la seva cuina d’arrel, basada en la tradició, però reinventada i actualitzada, transgressora, com ho és el Citroën C3, no només per la seva imatge seductora i moderna, sinó també per la gran varietat d’equipament tecnològic que el fa exquisit (càmera digital HD que captura imatges i vídeos i les comparteix per xarxes socials, sistema de navegació guiat per reconeixement de veu…) Ens queda, solament, acabar donant les gràcies, de nou, als nostres amics de “Motors i Fogons”, i dir-los que tornin quan vulguin! Qui serà el proper en visitar Delluc? Seràs tu?

Read more
From traditional ‘caldereta’ to the Delluc’s style
This post is not available in this language. Please, read ...
Lexus visits Delluc!
This post is not available in this language. Please, read ...

Leave a Reply